Algemeen
Opleiding
Interactief
Duikteam
Overige

PADI Rescue Diver Online 2008-03-28  Terug

Padi Rescue cursus in 3-daags arrangement met twee hotelovernachtingen

Duiken heb je geleerd tijdens de Open Water cursus, en ervaring opgebouwd tijdens de Advanced cursus. Je bent nog niet uitgeleerd en je wilt graag een getrainde buddy zijn. Kennis opbouwen en ervaring opdoen in Rescue skills is wat er nog ontbreekt. De Padi Rescue cursus biedt daar een oplossing voor.

De 3-daagse Padi Rescue cursus is een korte maar bondige duikcursus waarin in eerste instantie je kennis over rescue technieken bijgebracht wordt. Als snel gaan we over tot de praktijk met leerzame lessen in het buitenwater en in het zwembad. De nadruk ligt op het voorkomen van problemen, het aanleren van scherp waarnemen en waakzaam zijn. Mocht het alsnog uit de hand lopen, dan leer je hoe je adequaat ingrijpt en erger voorkomt.

Eigenlijk zou elke duiker zich door moeten ontwikkelen tot Padi Rescue diver. Jij vind toch ook dat je moet weten wat je moet doen in een noodgeval?

De cursus start elk eerste weekeinde van de maand op vrijdagavond, zaterdag en zondag. De cursus start bij deelname van in totaal minstens drie personen. Je start op vrijdag om 19.00 en zult zondag aan het einde van de middag met een tevreden gevoel terugkijken op een intensief en leerzaam weekeinde.

De cursus kost, inclusief Padi Rescue manual, DVD, leitje, gratis gebruik van onze E-learing faciliteit op de website en twee hotelovernachtingen 375 euro.

Heb jij zin in een zinvol intensief weekeinde, kijk dan op onze opleidingsplanning en schrijf je in!

 
Gebruiker
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Heeft u nog geen gebruikersnaam, registreer u dan hier.
Login gegevens vergeten? Klik hier

Planning

Enquete
Wat is je favoriete specialty
diepduik
nachtduik
ijsduik